Sunday, 31 March 2013

Segmen Blogger Muslimah

Assalamualaikum n Salam sejahtera.. =)

Kali ini join segmen yang di anjurkan Brother Apit dan pertama kali aku join segmen yang dia buat. Terima kasih akak Seneorita Baharin yang tag azwar untuk join segmen ini. Segmen ini mudah dan syaratnya pun simple. Apa lagi, jomlah join!!!


Nak join?? Klik banner atas ini.

Warna untuk baju: Pink-pink Coklat
Tudung warna: Pink
NickName: Miss Azwar Syuhada

Orang-orang yang bertuah aku tag adalah Adik Ecah dan juga Adik Fadiha !! Jomlah join ramai-ramai. Lagi ramai yang join, bertambah meriahlah jawabnya.. >_<




28 comments:

  1. Good luck sweetie! ^______^ yeahhh dik pong join, sep5! heee

    ReplyDelete
  2. good luck..

    *azwa dok banting ke :)

    ReplyDelete
  3. good luck..

    *azwa dok banting ke :)

    ReplyDelete
  4. DONE FOLLOW

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/jom-join-ga-demam-abph-by-wana.html

    ReplyDelete
  5. gudlck dear..
    dtg follow sini

    ReplyDelete
  6. Huhu, thanks tag akk! Kalau sempat saya join ><

    ReplyDelete
  7. Asslamualaikum :)

    datang dari segmen yang sama
    follow sini ye :) hit me back :) tenggs sayang

    http://schamanking.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen.. nanti ada masa nina follow azwa balik eh :)

    p/s: akak tgh praktikal kt matrik la..hehe, lg sebulan je nk hbis

    ReplyDelete
  9. Blogwalking sinie.. Dari segmen yang sama :) Singgah ke blog saya yee..

    http://adeqmass.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-muslimah.html

    ReplyDelete
  10. selamat bersegmennnnngggggg :D

    ReplyDelete
  11. Doodle siap

    http://2.bp.blogspot.com/-xI-Vc3B6oLo/UWW3vw3YsZI/AAAAAAAAV58/Lt8lX9fd-gA/s1600/Azwar+Syuhada.png

    ReplyDelete
  12. ni untuk muslimah je erk..? hahaha...

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com