Wednesday, 23 January 2013

1st Giveaway By Puterikasih.com

Assalamualaikum ..

Rasanya , dah macam terlalu lama aku tak join apa-apa giveaway mahupun segmen . Ini disebabkan , aku ini jenis yang memilih segmen or giveaway yang dianjurkan oleh blogger-blogger . Bila ada mood aku joinlah . Kali ini dan buat pertama kalinya juga aku join 1st Giveaway by PuteriKasih.com . Rugi tahu tak , sesiapa yang tak join kerana hadiah-hadiahnya begitu lumayan sekali . Syarat-syaratnya pun juga simple !!

Tujuan kak Puteri Kasih , menganjurkan 1st Giveaway By Puterikasih.com adalah untuk meraikan ulangtahun yang kedua puteri sebagai seorang blogger dan juga bersempena dengan perasmian blogshop kak  puteri yag pertama iaitu All About Craf .


“1st Giveaway By Puterikasih.com ini dianjurkan oleh Puterikasih.com dan ditaja bersama oleh All About CraftDikbiAzie NamicoJosrevalution @JRNurul SyarafinaAzziamiza, ZuhanifKiosk Vitamin, Cik YayaKimmie Serembanmaya.com dan Kaspersky Malaysia
Jadi orang yang bertuah saya tag adalah ???
Jeng..jeng..jeng >>>>> NURUL  AZWA <<<<<
Disebabkan nama dia sebijik macam nama aku , jadi aku tag dia la ye !!


Jadi apa tunggu lagi , jom la ramai-ramai sertai Giveaway kak Puterikasih.com . Tak rugi pon !! Lagi ramai yang join , lagi meriah meyhhh !!! Bagi yang berminat nak join , boleh klik banner atas tu , okay !!! Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Januari 2013 ( tepat jam 11.59 malam ) .

p/s : Esok cuti weii!!! Cutilah merupakan segala hari bagi aku untuk bermaharajalela !!! Tapi banyak kerja yang perlu di siapkan .. =)






21 comments:

  1. Selamat berGA yer Azwa..Cheqkaq dtg dari segmen yg sama..melawat sini..:)

    ReplyDelete
  2. rajin akak join ^^ goodluck tau kak azwa! :D

    ReplyDelete
  3. Good luck..
    Singgah sini dari segmen yang sama..:)

    ReplyDelete
  4. slmt bersegmen ye,hehe,sme la nama

    ReplyDelete
  5. terbang dari GA yang sama..hehe..gud luck..thnk dtg blog saya..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-by-puterikasihcom.html

    ReplyDelete
  6. hye azwa... CF datang ni.
    good luck juga ye :)

    ReplyDelete
  7. semoga berjaya azwar...walaupun kita rival dlm segmen ni...:P

    ReplyDelete
  8. singgah balas kunjungan sini =)
    happy blogging k ^^
    gud luck~~

    ReplyDelete
  9. dari GA yang sama
    bls kunjungan sini =)

    ReplyDelete
  10. sorry!!!baru hade mase nak terjah sineh n'way gud luck...jan lupe add yer...hehehhehe...

    ReplyDelete

Assalamualaikum , terima kasih kerana berkongsi pendapat dan juga luahan rasa , moga memberi manfaat buat kepada kita semua .. !!

Copyright © Azwar Syuhada Made with ❤ by azhafizah.com